Briga za kosu

Najbolji kondenzatori za sunčanje na raspolaganju - naš top 10

Najbolji kondenzatori za sunčanje na raspolaganju - naš top 10

Sunsilk je jedan takav brend za njegu kose koji istinski razumije i prvenstveno usmjerene na potrebe žena za lijepe kose. Sunsilk je Unilever je vodeći brend za njegu kose, počela 1954. Godine u Velikoj Britaniji. Danas je ovaj brend se smatra vodeća svjetska kompanija u kosi uređaj nudi zdrav izbor.

Sunsilk ima širok asortiman proizvoda za njegu kose za različite tipove kose, od šampona, balzama i drugih proizvoda za njegu kose koji su dostupni u više od 69 countries.This članak vam daje sažet listi sunsilk uređaja.

Top 10 Sunsilk uređaji

1. Sunsilk Radiant Shine regenerator:

Ovaj uređaj iz Sunsilk mogu koristiti i muškarci i žene. Oni dolaze u tubi kontejner koji sadrži badema, maslina, kamelija, argon i jojobe. Ovo savršeno uslovi za kosu i održava prirodni sjaj.

load...

Cijena: Rs.112

2. Sunsilk Dream Soft & Smooth njegujući regenerator:

Ovo sunsilk kosa uređaj daje savršen glatka, meka i lijepa kosa. U Sunsilk mekom i glatkom uređaj sadrži ekstrakt žumance i pro-vitamin B5 koji čini kosu zdravom i sjajnom. Provitamin B5 i dodaje da dodatni volumen i pojačava folikula. To pomaže da se održi vlažnost kose i učiniti ih nepregledan za ne neposlušnu izgled. Ovo Sunsilk uređaj je najbolje pogodan za grube ili suhu kosu.

load...

Cijena: Rs.108

3. Sunsilk Zapanjujući Black Shine regenerator:

Sunsilk Zapanjujući Black Shine regenerator daje zdrav i meka kosa. To stvara Sunsilk stručnjak za kosu Jamal Hammadi koja sadrži Amla-Pearl kompleksa, koji djeluje kao zaštitni štit od oštećenja sunca i osigurava da pruži zdrav sjaj i njegovana kosa. Oni čine sloj na pramenove kose koje se prirodno štiti od oštećenja od sunca. Ovaj uređaj je pogodan za sve tipove kose.

Cijena: Rs. 110

4. Sunsilk dlake Fall Rješenje njegujući regenerator:

Sunsilk dlake Fall Solution njegujući regenerator najprikladnija je za njegu svakodnevno kose i pad kose. To se dodaje zdravlje oštećene i lomljive kose ih uređaj. U Sunsilk uređaj sadrži prirodne sastojke i najbolje je pogodan za sve tipove kose. Sadrži sa maslinovim uljem, suncokretovog ulja, pro-vitamin B5 i hidrogenirano ricinusovo ulje, koje uvjete, jača, i dodaje sjaj i volumen kose. Ovo dolazi u tubi kontejner, što ga čini lako se nanosi.

Cijena: Rs.109

5. Sunsilk Straight Lock regenerator:

Sunsilk Straight Lock regenerator stvara Sunsilk stručnjak Yuko Yamashita. Ovo sunsilk savršeno ravno uređaj je najbolji proizvod da biste dobili pravo i elegantan kosu. To se može koristiti za svakodnevno uređaj i za izradu vaše uvojcima izgledati upravljati. Ovo ide duboko u vlakna kose i ispravlja ih da izgledaju u potpunosti usklađeni čak i kada je potpuno suha. Takođe, dodaje sjaj, glatkoću i zdravlje na kosu.

Cijena: Rs. 56

6. Sunsilk oštećenu kosu obnovu regenerator:

Sunsilk oštećenu kosu obnovu regenerator sadrži maslinovo serumu nutri kompleksa. Ovo pomaže kako bi vaš kosu mekom i glatkom, dok popunjavanje pukotina u pramenove kose.

Cijena (INR): Rs.54

7. Sunsilk Shiny Smooth & Alga-free Amla Pearl Complex njegujući regenerator:

Sunsilk Shiny Smooth & Alga-free Amla-Pearl kompleks njegujući regenerator održava prirodni sjaj kose i hrani ih. Ovo štiti od oštećenja sunca i uvjete ih od korijena do vrha za zdravu kosu. Ovaj uređaj dolazi u tubi obliku i savršen je za unisex upotrebu.

Cijena: Rs.112

8. Sunsilk Keratinology Advanced Program rekonstrukcije Express Treatment šampon:

Sunsilk Keratinology Advanced Program rekonstrukcije Express Treatment šampon ide duboko u vlakna kose za vraćanje gubitak prirodne vlage. To stvara zaštitni sloj na uvojcima tokom toplotnih feniranje, farbanje, bijeljenje i pruža zdravu kosu. Ovo je najbolji uređaj pogodan za obojenu kosu. Ovaj Sunsilk uređaj sadrži Keratin, koji čini kosu jakim i meka. Ovo je idealan za svakodnevnu upotrebu za jaču kosu.

Cijena: Rs.200

9. Sunsilk Smooth & Upravljiva šampon (Pink):

Sunsilk Smooth & Upravljiva šampon daje savršenu glatko i upravljati kosu. Ovo nježno čisti i ostavlja vas s osvježenom osjećaj sa glatkom dlakom. Sadrži kremasti jogurt energeticima koje čine kosu više upravljati i kovrdžanje besplatno.

10. Sunsilk regenerator (Lively Clean & Fresh):

Ovaj regenerator od marke Sunsilk daje čist i svjež izgled. Ovo sadrži vitamin citrusa kompleks koji čini uređaj stvarno lagan i nemasna. To se čini kosu glatkom, mekom i upravljati.

Dakle, pokušati ovih top 10 Sunsilk uređaja da se lakše i sjajnija kosa !!! Post u komentare i sugestije.

Do tada se pobrinuti i držite ga stilski !!

load...