Briga za kosu

Najbolji Babyliss laserski rasterji - naš top 10

Najbolji Babyliss laserski rasterji - naš top 10

Pokušava da izabere najbolje pegla za kosu može biti zastrašujuće. Kako da znam koji od njih neće slomiti neće oštetiti kosu i da će raditi najbrži? Radio sam posao za vas, istraživanje najbolje ravnanje kose na tržištu.

Kada govorimo o pegla za kosu BaByliss je onaj koji odmah dolazi naš um. Brend služi ljudima s predivnim proizvodima za njegu kose, a jedan takav je ispravljanje kose alata. Danas ću dijeliti "top - 10 pegla za kosu" iz BaByliss.

The Best BaByliss Kosa Straighteners

1. BaByliss ST96E pegla za kosu:

Ovo je jedan od BABYLISS ravnanje ima 5 postavki temperature i zelene LED koji vam daje potpunu kontrolu nad bilo koji tip kose. Takođe se sastoje od uvlačenje raščešljavanje kose češalj, što ga čini lako za korištenje i možete ga koristiti na suhoj kao i vlažnu kosu. Ona ima više otporan na toplotu izolacijskog prostirke, koji štiti i smanjuje oštećenja kose. Ona ima okretni moždine što ga čini jednostavan za korištenje i dolazi sa uputstvom karticom, tako da možete lako koristiti.

load...

Cijena: Rs 5173

2. BaByliss BA - 2800U kose Styler:

Ovaj kose Styler iz BaByliss vam daje ne samo poker ravnu kosu, ali i nudi talasa, Magi lokne, crimps i mnogo različitih frizura jer dolazi sa različitim prilozima. Ako ste neko ko voli da eksperimentiše sa različitim frizure, onda je ovo kose Styler je za tebe. To može zagrijati do 200 ° C, u samo 15 sekundi. To je svestran Styler i to je sjajna ideja da ulože novac u nju jer će dugo trajati.

load...

Cijena: Rs 4862

3. BaByliss Pro Advanced Pink ravnanje:

Ova pegla za kosu od BaByliss je zasnovan na nano titan tehnologiji, što vam daje glatka i svilenkasta ravnu kosu. Napravljena je od keramičke pločice što smanjuje oštećenja grijanja i daje vam da brzo zakačite ravnu kosu. Ona ima 10 postavke topline tako da ga možete podesiti po želji koja je nevjerojatna.

Cijena: RS8, 918

4. BaByliss Pro Advanced Black Styler:

Ovo Pro Advanced crno Styler iz BaByliss je zasnovan na nano titan tehnologiju i ima keramičke zlatom, koji brzo daje ravnu kosu bez oštećenja vaše uvojcima. Ona ima 10 postavke topline, tako da možete podesiti temperaturu u skladu s tim. Ako vam se ne sviđa provode mnogo vremena u stilu onda pegla za kosu je za vas jer vam daje uglađen kose u nema vremena. Cijena je pristupačna, jer će dugo trajati, tako da je to vrijedna investicija.

Cijena: RS7, 927

5. BaByliss BA - 2525U pegla za kosu:

Ova pegla za kosu ima keramičke pločice i ploče pružiti vam tri zaštitu puta topline koja smanjuje oštećenja. Ovo je 2-u - 1 proizvod, koji se može koristiti za ispraviti kosu i promašiti svoj uvojcima kao dobro. Na termo-sjaj tehnologiji, pomaže vam svilenkasta, sjajna i glatka kosa u nekoliko minuta. Ovdje se može zagrijati do 220 ° C, a možete podesiti topline u skladu s tim.

Cijena: Rs 4072

6. BaByliss ST70E pegla za kosu:

Ovo ravnanje je višenamjenski kao što flip, ispraviti ili uviti sa twist ručnog zgloba. To može zagrijati do 230 ° C, koji osigurava da ćete dobiti svoj omiljeni frizuru u samo jednom potezu. Ima stan i kriva ploča za ravnanje i uvijanje respektivno. To bi se automatski gase kad se pregrejao te dolazi sa mat otporan na toplotu koji štiti kosu od oštećenja.

Cijena: Rs 4795

7. BaByliss BA - 2078U pegla za kosu:

Ovo BaByliss pegla za kosu ima keramičke pločice veličine 30 × 60 mm. Veličina ploča je ogroman i što je dovelo do brže i lakše ispravljanje. To može zagrijati do 230 ° C za super brzi, super gladak finiš u sekundi, tako da možete podesiti temperaturu u skladu s tim. Ona dolazi sa knjižicu, tako da možete lako koristiti. To vam daje kovrdžanja slobodan, svilenkasta i salon poput ravne kose.

Cijena: Rs 4072

8. BaByliss BA - 2856 pegla za kosu:

Ova pegla za kosu ima keramičke zlatom koji zagrijava brzo i dostiže 200 ° C u roku od nekoliko sekundi. Ako imate kratku kosu, a ako želite da ravno svojim rubovima, onda je ovo pegla za kosu od BaByliss može poslužiti svrsi. Također sadrži topline mat koji štiti kosu od oštećenja i daje vam poker ravne kose. To ne znači da kosa kovrdžava i daje vam salon nalik ispravljanje.

Cijena: Rs 2200

9. BaByliss ST29E / ST229E PRO230 ravnanje:

Premaz je saten dodir na tablice ove pegla za kosu je 38 x 100 mm, čime se osigurava da ćete dobiti poker ravna kosa brzo. Ima ukazuje na svjetlo koje se je uključen kada je za ispravljanje je spreman za upotrebu. Temperatura raste od 100 do 200 ° C, a možete kontrolirati temperaturu kroz dual napona. Je okretni kabl vam daje svilenkasta, glatka i zaplet besplatno ravnu kosu bez mnogo štete.

Cijena: Rs 3995

10. BaByliss ST92E LISS i CRIMP ravnanje:

Ovo BaByliss ST92E LISS & CRIMP ispravljanje je kabriolet ispravljanje sperma prese koji vam pomaže da biste dobili zapanjujuće, ravno Tresses i lokne privlačnih u jednom potezu. Ona također ima topline otirač koji osigurava da vaša kosa ne ošteti zbog direktne topline. To može zagrijati roku od nekoliko sekundi i daje vam željeni frizure u nekoliko poteza.

Cijena: Rs 6095

Nadam se da vam se sviđa ovaj članak na BaByliss hair straighteners. Jeste li isprobali neki od ovih BaByliss pegla za kosu alat? Da li želite da pokupiti bilo koji od ovih hair straighteners? Nemojte dijeliti svoje komentare ispod.

load...