Briga za kosu

Najbolji ajurvedski proizvodi za negu kose - naši top 10

Najbolji ajurvedski proizvodi za negu kose - naši top 10

Ayurveda je drevna još važan području znanosti koja se bavi medicinom. To je tradicionalna medicinska praksa u Indiji koji uči prirodan način ozdravljenja. Ayurvedski kose proizvodi sadrže prirodne sastojke kao što su amla, shikakai, bhringraj i nekoliko drugih autohtonih biljaka.

Ovi proizvodi su vrlo popularni među masama jer nemaju nuspojave ili na kosu ili vlasište. Danas predstavljamo top 8 Ayurvedski proizvodi za njegu kose koje morate probati!

Pogledajte u Top 8 ayurvedski Njega kose Proizvodi:

1. Kama Ayurveda Bringadi Intenzivna tretman za kosu:

Ulje za kosu je jedan od najvažnijih proizvoda u rutinu za njegu kose. Ovo Ayurvedski ulje za kosu sadrži amla, susamovo ulje, mlijeko ekstrakti i indigo (Neeli). Promovira rast kose, čini ih gusta, sjajna i sjajna. Uz redovnu primjenu ovog ulja, pojava peruti pahuljica smanjuje u velikoj mjeri. Sadrži i slatkog korijena, koji je antiseptik i na taj način pomaže u održavanju bakterijske i gljivične infekcije daleko. Ulje djeluje kao prirodni regenerator za kosu i drži je meka, glatka i nahranjena.

load...

2. Khadi Ayurvedski vitalizirajuća ulje za kosu:

Khadi je poznati brend koji proizvodi prirodne i biljni ayurvedski proizvoda. Ovo ulje za kosu sadrži ekstrakt sezama, kokosa, i sjeme mrkve ulje osim ružmarina i sladića. To revitalizira kosu i promovira lijep, sjajan, dugo i sjajnu kosu. Ona pomaže u sprečavanju preranog gubitka kose i prosede. Ona ne sadrži nikakve mineralna ulja i bez parabena.

3. Khadi Amla ulje za kosu:

Amla ili indijski ogrozd koristi za kosu na mnogo načina. Redovna primjena smanjuje kovrča, sprečava ispucale vrhove i hrani ih. Dodaje se odbijaju i prirodan sjaj. Ovo ulje ima prirodnih sastojaka kao što su amla, bringraj i Daru Haldi. Ostavite ulje za najmanje dva sata prije pranja kosu za najbolje rezultate. Ona ima jak amla miris i debeli dosljednost.

load...

4. Forest Essentials Ayurvedska masaža glave ulja:

Bhringraj ulje je vrlo popularan zbog njene koristi za njegu kose. Ona se koristi za liječenje problema kao što su pad kose, neposlušnu kosu i perut. Ovo ulje sadrži bhringraj kao bitan sastojak zajedno sa susamom i amla ulje, mlijeko i biljne ekstrakte. Promovira rast kose, smanjuje perut i dodaje odskočiti i sjaj. Za bolje rezultate, umasirajte ga na kosu i pokriti glavu sa vrućim ručnikom, kako bi se ulje duboko prodire u kožu glave. Ovo odmah uklanja stres i smiruje tijelo i um.

5. Biotique Musk Root paket za kosu i vlasište:

Mnogi od vas može imati prepušta oblikovanje kose alate kao što su ispravljanje, curling šipke, fen, gel za kosu i sprejeva. Oni su dugotrajne štetne učinak na kosu i na taj način čine ga suhu, oštećenu i lomljiva. To takođe dovodi do preranog prosjed i ekstremne gubitka kose. Da bi povratili zdravlje vaše kose, koristite sušilo za paket mošusa korijena. Sadrži jedinstvenu kombinaciju bilja kao što su amla prah, bhringraj prah i Bael praha. Komplet revitalizira vlasište, dodaje skok na kosu i smanjuje pad kose.

6. Lotus Herbals Kera Veda Aktivni Herbal Tonic:

Da li pate od pada kosa dugo? Da li ste probali sve moguće šampone, balzama i tonika za borbu protiv te pojave i nisu zadovoljni s rezultatima? Onda morate probati Kera Veda Active tonik. Leči hronični kosa pada problem. Sadrži biljne i ayurvedski sastojke kao što su amla, kamfor i arnike. Stimuliše rast kose, sprečava preuranjeno prosjed i smanjuje perut.

7. Khadi Med i bademovo ulje šampon:

Ovaj šampon je pogodan za suhu i lomljivu kosu. To vraća vitalnost, čini kosu mekom, skokovito, glatka i izuzetno upravljiv. Čisti prašine i zagađivača iz vlasište i kosu temeljito. Ovaj šampon pomaže da se smanji peruti i vlasišta upale. Hrani kosu, vlaži ga i dodaje sjaj.

8. Ayur Biljni šampon:

Ovaj šampon sadrži prirodne sastojke kao što su amla, reetha i shikakai koji su poznati kao najbolji za čišćenje. Ostavlja kosu izuzetno sjajna i zdrava iznutra. Šampon čisti vlasište, ali i zadržava prirodna ulja. Ayurvedska ekstrakti u njemu su dobri za uređaj koji sprečava ispucale vrhove i lomljive kose.

Ovo su najbolji ajurvedske preparata za kosu. Koji šampon će pokušate? Ili, da li ste već koristili bilo koji od gore navedenih proizvoda? Shoot nam komentar!

load...