Briga za kosu

Najbolje Remington kose Dostupne su ravnice - naš top 10

Najbolje Remington kose Dostupne su ravnice - naš top 10

Hair straighteners su vrlo popularni ovih dana u salone, kao i za upotrebu u domovima. To vam može dati svilenkasta, glatka i meka kosa. Nisu svi hair straighteners su pogodni za svakoga. Važno je odabrati pravu ravnanje kose u zavisnosti od tipa kose, njegu kose, teksture kose, itd Ovaj post razgovore o Remington hair straighteners koji se široko koristi ovih dana.

Ovdje su Top 10 Remington Kosa Straighteners:

1. Remington S1005 pegla za kosu:

To ima mnoge funkcije kao što su:

Ploča Brave, Keramički teflon premaz, Variable Heat Postavke, LED indikator, Worldwide napona, 30 sekundi zagrijavanja vrijeme, 360 ° Okretanje kabela.

Remington S1005 pegla za kosu će vam dati glatku i ravnu kosu. To ima keramika, turmalin i teflon tehnologije za najbolje rezultate. Kosa željeza zagrijava na brz trajanju od 30 sekundi. Ovo ima dugačak kabl koji daje fleksibilnost da se kreće. Ova pegla za kosu automatski gasi i kompaktan i mali. To je tanak i dug, i daje deblje volumen kose.

load...

Cijena: Rs.3699

2. Remington S3500 pegla za kosu:

Ovo dolazi u topline dokaz torbicu sa plutajućim i glatko klize ploča. Na temperaturama od ovog je 150-230 ° C. To ima turmalin premaz koji zagrijava IN15 sek.

Cijena: ₨ 0,3699

3. Remington S9500 pegla za kosu:

Ovaj Remington ravnanje kose ima jako dugo, keramičke i tanak ploča. Ovaj se zagrijava u nema vremena - samo 10 sekundi. Remington S9500 pegla za kosu daje salon-ravnu kosu uz minimalan napor. Možete dobiti glatka i ravna frizura. To je ujedno i brz, efikasan i daje dobre performanse. Ploče su obložene keramičkim i pravi biser. Ovo distribuira topline u cijeloj površini ploče za brzo grijanje bez gori kosu. Remington S9500 pegla za kosu ima raspon temperature od 150-235 stupnjeva Celzija i topline postavke ovisno o vašem tipu kose i tekstura.

load...

Cijena: ₨ 0,6399

4. Remington S1450 pegla za kosu:

Remington S1450 pegla za kosu dolazi uz paket:

Glavna jedinica, Concentrator, kukicu, sklopivi Handle, knjižicu i 2 godine garancije.

Cijena: Rs.2299

5. Remington S1001 pegla za kosu:

Ovo pruža čak i topline u cijeloj tablice. Oni imaju izuzetno duge ploče i štite od kovrdžanje. Oni klize glatko i imaju visoke postavke topline. Ovaj ravnanje kose ima keramičke pločice i temperaturi od 210 ° C. Ima premaz od keramike, teflon i turmalin sa LED indikator.

Cijena: INR 1215

6. Remington S8590 E51 Keratin Therapy Pro pegla za kosu:

Ovo dolazi sa integriranim digitalnim displejom i napredne keratina keramičkim premazom tablice sa senzorom zaštitu od toplote. Oni su plutajuće ploče za stalnom kontaktu, pa čak i pritisak na kosu. Ona dolazi u skladištu otporna torbica luksuz topline. To daje svoju kosu da sjajne i stilski izgled. Oni su napredovale keratin ploče koje su obložene keramičkim stilu vaše kose bez njenog oštećenja od ekstremne vrućine.

Cijena: Rs.6699

7. Remington S8500 E51 Shine Therapy pegla za kosu:

Ona ima digitalni prikaz temperature, napredne keramike obložena pločama prožet marokansko ulje argana s vitaminom E. Sadrži plutajuće ploče za čak pritisak na kosu. To daje poker ravne i savršen kosu koja će naglasiti sve ostalo vaših napora. Remington S8500 E51 Shine Therapy pegla za kosu je napredovala keramičkim premazom 110 mm ploče s postavkama podesive temperature za zaglađivanje na nepregledan frizz.

Cijena: Rs.5580

8. Remington S8510 E51 Frizz Therapy pegla za kosu:

Ovo najbolje Remington pegla za kosu ima vrlo napredne keramičkim premazom ploče prožet kovrče otporan na mikro uređaja. Sadrži Floating ploče za čak pritisak na kosu i ima digitalni prikaz temperature. Remington S8510 E51 Frizz Therapy pegla za kosu je prožet mikro uređaja za minimalno statičko i kovrče bez kose. Ploče su plutajućeg tipa, kao i da se osigura da postoji čak i prenošenje topline i pritiska na kosu za bolje oblikovanje. Koji pruža udobnost i sigurnost.

Cijena: Rs.4380

9. Remington S5520 pegla za kosu:

To je Automatsko isključivanje nakon 60 min i LCD temperatura brava sa naprednim keramičkim premazom. Ovo dolazi sa boost turbo i blokadom šarka za skladištenje. Remington S5520 pegla za kosu je efikasan stil alat za dobivanje glatke i svilenkaste kose. Ova pegla za kosu je sposoban za frizuru odmah sa samo 15 sekundi vrijeme zagrijavanja.

Cijena: 5899 INR

10. Remington S6280 pegla za kosu (crna):

Ovo je vrlo jednostavan za korištenje za dizajn vaše kose. Ovo je brz i efikasan za stajling. To ima šest postavke temperature za maksimalnu kontrolu. Remington S6280 pegla za kosu (crni) ima keramičke pločice i temperaturnom je 120-240 stupnjeva Celzija.

Cijena: Rs.4799

Jeste li isprobali neki od ovih Remington hair straighteners? Podijeliti s nama u nastavku.

load...