Briga za kosu

Najbolja rešenja za pršut - Moja top Preporuke

Najbolja rešenja za pršut - Moja top Preporuke

Ono što je perut?

Bela mrtve stanice koje se kosa uglavnom baca iz vlasišta nazivaju peruti. Oni su uzrokovane zbog mnogih razloga, kao što je nedostatak vitamina, suho vlasište, masno vlasište, alergije, zatvor i toliko eksternih i internih faktora. Perut ne utiče samo na vlasište, ali i dovodi do teških pada kose i bubuljice na licu. Ali postoji toliko mnogo Best peruti Solutions na raspolaganju. Evo nekoliko korisnih savjeta za riješi peruti.

Najbolje Perut Solutions

Evo nekih rješenja za perut

1. Šamponi:

Postoji puno šampona na tržištu problema peruti. Evo dajem neke efikasne šampone koji je radio za mene.

A. GarnierFructis Fortifying šampon protiv peruti:

Ovaj šampon je dobio dobre kritike u smanjenju peruti. Prestane dalje probleme perut i smanjuje perut. Ovaj šampon čini kosu zdravijom i sjajnijom.

load...

B. Herbal Essences No Flakin 'Way šampon:

Ovo je Biljni šampon i jedan je od najboljih jedan kada je u pitanju smanjenje peruti. Ovaj šampon smanjuje perut bez isušivanja kose. Ove Šamponi imaju regeneratori također u istom opsegu. To je najbolje koristiti uređaja u ovom istom opsegu za najbolji rezultat.

C. Tea Tree Oil Šamponi:

Postoji mnogo čajevca ulja šamponi na tržištu koji može pomoći u sprečavanju peruti. Odabrati odgovarajući šampon u skladu sa vašem tipu kose koji će vam pomoći da se osloboditi peruti.

2. Ayurvedski Tretmani za Perut Problemi:

1. Masiranje vlasišta sa sezama ulje dva puta tjedno će vam dati dobre rezultate. Nakon sat vremena oprati kosu. Možete koristiti blagi biljni šampon ili Shikakai za pranje kose

load...

2. Mix sok od limuna sa Kokosovo ulje, a zatim primijeniti ga na vlasište, ostavite ga na kosu za 30 minuta. Operite kosu sa Biljni šampon.

3. Koristite Neem Ostavlja vode oprati kosu nakon šamponiranja. Ovo će ubiti bakterije koje uzrokuju perut. Ovaj lijek čak i briše sve probleme bubuljica koje imate.

4. Tea Tree Oil tretman za Perut problem:

Tea Tree ulje je jedan od najbolji lijek za probleme peruti. Miješanje 2-3 kapi u redovnim šampon ili u vodu za pranje kose će biti vrlo efikasna u smanjenju peruti.

5. Amla (ogrozd) je još jedan lijek za perut. Jesti i primjenom sok Gooseberry s bademovim uljem će lako izliječiti peruti.

6. To je baš sve prirodni lek b7.ut vrlo efikasan perut rješenje. Možete Crush 2 tablete Asprin i pomešajte ga sa redovnim količinu šampona. Držite ga na 2 minuta, a zatim isperite s redovnim šampon.

7. Drugo rješenje je korištenje sode bikarbone, umjesto šampona. Piling u kožu glave dobro i isperite. To će se osušiti kosu u početku, ali je kasnije to čini kosu sjajnom i oljuštiti besplatno.

Druge mjere opreza:

  • Osobe sa problemima peruti treba koristiti poseban ručnik, češalj i jastuk. U suprotnom bi moglo proširiti i na druge osobe koje koriste svoje stvari kao dobro.
  • Čistoća je veoma važno za riješi peruti brzo. Redovno pranje kose i vlaži kožu glave u pravilnim intervalima će izbjeći taj problem.
  • Suhoću vlasišta i preko masnoće vlasišta će izazvati peruti. Pa neka je vlasište dovoljno hidrirana uz pravilnu ulja.
  • Nemojte koristiti oštre šamponi za liječenje peruti problema. To će pogoršati problem. Masiranje koriste kokosovo ulje ili sezamovog ulja prije nego što glavu kupanje će izbjeći ovaj problem i vaša kosa će izgledati peruti i zdrav.
Nemojte da nam javite kako ove peruti rješenja radio za tebe! Drop nam komentar!

load...