Briga za kosu

Na raspolaganju su olja za kosu Top 10 protiv peruti

Na raspolaganju su olja za kosu Top 10 protiv peruti

Podmazivanje kosu da ga njeguje i poboljša kvaliteta je ritual za njegu kose praktikuju ljudi širom svijeta od starosti, bez obzira na pol, etničku pripadnost i kulture. Poznato je da redovna podmazivanje kose može da ublaži jedan od problema za kosu u vezi kao što su razrjeđivanje, lom, gubitak kose, preuranjeno prosjed kose i peruti. U isto vrijeme to također pomaže da se ojača i produžiti kosu, a čine ga više obiman, sjajnija i zdravija. Sa podmazivanje kod kuće spa i salon vruće ulje masaže, frizerski tretmani nafte imperativ u zdravom režimu za njegu kose. Jedan od problema kose najčešće se suočavaju danas je perut. Kosa podmazivanje je idealan mantra da riješe ovaj problem. Neki od najefikasnijih protiv peruti ulja za kosu dostupni danas da su kako slijedi:

Najbolje protiv peruti Ulja

1. Himalaya protiv peruti ulje za kosu:

Ovo je jedan od najboljih ulje za kosu za perut koji pomaže da se njeguje vlasište sa svojim prirodnim ekstraktima poput ružmarina i čajevca dok je njegova antimikrobna svojstva pomažu očistiti vlasište infekcije i peruti. Ona pomaže u poboljšanju cirkulacije krvi, čime se promoviše zdrav rast kose.

load...

Cijena: INR 160,00 (200 ml)

2. Clear protiv peruti njegujuće ulje za kosu:

Na klinički dokazana cleartech formulu, ovaj ne ljepljivo i mirisna kosa ulje pomaže u prevenciji i tretmanu peruti učinkovito. Obogaćen vitaminom E, ovo ulje lako prodire kroz pramenove kose i vlasišta da ih njegovati i stvoriti zdravu, čistu, perut bez glave i kose.

load...

Cijena: INR 75,00 (150 ml)

3. Khadi protiv peruti ulje za kosu:

Ovo Ayurvedski ulje za kosu od Khadi pomaže da se tretira suhoću vlasišta i tupost kose vraćanjem precizan vlažnosti na oba. Opremljen bogatstvo limuna, senf ulje, susamovo ulje, kamfor, čajevca ekstrakti i piskavica, ovo ulje ima antioksidans, čišćenje i hidratantno djelovanje. To pomaže da se tretira perut, očistite skalp i pružiti sjaj na kosu i za muškarce i za žene.

Cijena: INR 350,00 (210 ml)

4. Tvam Neem ulje za kosu:

Sadrži dual dobrotu bosiljka i nima, kako poznati po svojim odličnim antibakterijska i antifungalna svojstva, ovo umirujuće i osvježavajuće ulje za kosu pomaže da se tretira perut i svrab vlasišta, hrani i jača koren kose i promovira rast kose.

Cijena: INR 988,00 (200ml)

5. Sesa ulje protiv peruti Therapy:

Ovo ulje za kosu ima bogatu Ayurvedski formulacija, koja predstavlja spoj 21 ajurvedske bilja i 12 eteričnih ulja. On pruža sve vitalne hranjive tvari potrebne za kosu na redovnoj aplikacije. Ova lampica ne ljepljivo ulje pomaže u kontroli Ljuspanje, suhoća, svrbež vlasišta i peruti, uz promoviranje regeneraciju kose. To umiruje i osvježava kožu glave za proizvodnju lepa i sjajna uvojcima.

Cijena: INR 140,00 (90ml)

6. Matrix Biolage Root njegujuće ulje za kosu:

Trostruki akciju formulu koja sadrži profesionalni spoj tri prirodna ulja, naime kokosa, suncokreta i badema pomaže hrani vlasište i ulije kosu stoji od korijena do vrha sa esencijalnih nutrijenata. Ona se bori protiv peruti učinkovito i stvara zdrav, meka i sjajna kosa.

Cijena: INR 125,00 (100ml)

7. Aroma Magic protiv peruti ulje za kosu:

Obogaćen dobrotu cedrovine, pačulija, ružmarina i eukaliptusa ekstrakti, ovaj osvježavajući ulje za kosu za peruti, ukoliko se nanosi u malim količinama dva puta tjedno, je idealan način da se riješi peruti i Ljuspanje vlasišta.

Cijena: INR 220,00 (15 ml)

8. Trichup protiv peruti ulje za kosu:

Ova biljna ulja, koja se sastoji od prirodnih sastojaka kao što su ružmarina ulje, limun ulje, Ayurvedski bilje, ima antibakterijska i antifungalna svojstva koja pomažu u borbi protiv problema peruti i seboroični dermatitis. To uklanja višak sebuma s vlasišta, pomaže da se održi pH ravnotežu dok imaju umirujuće i hlađenje efekt na koži glave. U procesu čini kosu jaka, sjajna i skakanje.

Cijena: INR 80,00 (100 ml)

9. Allen Homeopatija Arnica Plus Triple Action kosu Vitalizer:

Ovaj anti perut ulje za kosu homeopatija na bazi pomaže da se bore protiv problema koji muče ispadanja kose, slabljenje, padaju, preuranjeno prosjed i peruti. Njegova Triple Action formula homeopatskim ljekovitih sastojaka, pomaže jačanju korijena kose, čisti i njeguje vlasište da donese zdravu i lepu kosu na redovnoj upotrebi.

Cijena: INR 220,00 (450 ml)

10. Dabur Vatika badema ulje za kosu:

To je svjetlo, nelepljiva ulje, bez hemikalija, prirodno bademovo ulje, obogaćeno esencijalne vitamine i proteine. Ovo njeguje kosu, smanjuje svrab vlasišta i peruti, zaustavlja opadanje kose i prorjeđivanje, i čini kosu svilenkasto, sjajna, jak i dugo.

Cijena: INR 40,00 (100 ml)

Jeste li isprobali neki od ovih anti peruti ulja? Javite nam u komentarima ispod teksta.

load...