Briga za kosu

Na raspolaganju su najbolji crveni proizvodi za kosu - naši top 10 odabira

Na raspolaganju su najbolji crveni proizvodi za kosu - naši top 10 odabira

Kada ne možete odlučiti što boju kose da izaberete, uvijek biste trebali odlučiti za vatreno crvene. Zašto? Pa, jer osim smeđe, crvena je samo boju kose koja ima niz varijacija koji treba iskoristiti do daske. Evo, mi smo objavljivanja prvih 10 varijante crvene boje kose za vas da izaberete.

1. Boja Mate krema za kosu Boja - '8,65 bakra':

Iako bakar ne može biti jedan od najpopularnijih nijansi kose među indijske žene, hlad '8.65 bakra' od boja Mate je onaj koji može žaliti dosta. To daje kosi suptilno nijansu i nije upadljivo svijetla.

load...

2. Garnier Color Naturals Boje za kosu - 'Burgundy - 3.16':

Garnier je uvijek bio pouzdan brend za boje za kosu, tako da ne čudi da je čini na ovoj listi. 'Burgundy 3.16 "je jedan od najbogatijih i najsigurniji boje za kosu na tržištu danas. Sa ne-drip formulu i vrhunskog siva pokrivenost, ovo maslinovo ulje obogaćeno kose je definitivno dobar izbor za žene koje žele dubokoj hladovini bordo.

3. L'Oreal Paris Excellence Creme - 'Deep Plum 416':

Još jedna duboka i sofisticiran nijansu crvene, dopao mnogim ženama je šljiva. Ima nešto u svoju bogatu boju i sjaj što ga čini toliko popularan. Excellence Crème od L'Oreal je osmislio dobitnik proizvoda ovdje sa svojom pro-keratin formula i 100% sive pokrivenost garancija.

load...

4. Boja Mate Boje za kosu - 'Burgundy - 9.3':

Još jedna bordo nijansa čini da ovoj listi - Boja ponovo Mate! Biti bez amonijaka i dugotrajna, ova boja kose čini najpoželjnijih karakteristika idealnog boje kose. Dakle, ako bordo je vaša nijansa izbora, Boja Mate 'Burgundy9.3 "je savršen izbor za vas.

5. L'Oreal Paris Casting Creme Gloss - 'Plum 316':

Ova nijansa je samo nekoliko tonova lakši od L'Oreal Burgandy hlad navedeno pravo gore. Sa gotovo identičnim funkcije i poboljšanja, ova boja kose čini na listu.

6. Revlon Colorsilk - 'Duboko Burgundy 3DB':

Za sve one koji su bili pitaju gdje je Revlon, predstavljamo vam "Deep Burgundija 3DB '. Ova nijansa je prožet mango maslaca i lišća. Kao i mnoge druge dobre boje za kosu, to je bez amonijaka. Osim toga, njegovo uređaj je dizajniran kako bi kosa izgleda puno i skokovito, a ne ravna.

7. Revlon Color n Njega kose Boja - 'Burgundy 3RV':

To je još jedan ulazak Revlon u samo malo drugačiji nijansu uvek popularan bordo. Baš kao i njegov 3DB kolega, daje jarke sjaj na kosu ostavljajući je sjajna i zdrava. To se najbolje dive u punom suncu.

8. Streax TLC Boje za kosu - 'Plum Ne 4.20':

A ti si mislio da smo zaboravili Streax? Ova boja kose ima iznenađenje za tebe. Umjesto regularnom Krema za bojenje, koristi za bojenje gela. To je bez amonijaka, kao i većina vodećih boja kose i tvrdi 100% sive pokrivenost. Korisnici kažu da je to potpuna vrijednost za novac, nešto što se ne može reći za sve proizvode u ovoj postavi.

9. Clairol Natural Instincts Boje za kosu - '32':

Kao da awesomeness samo bordo ili samo šljiva nije bilo dovoljno, Clairol odlučio da spoji dva slavna nijanse crvene i dolaze sa zapanjujući novi hlad u potpunosti. Ova nijansa ima čak i trag smeđeg u njemu. Biti bez amonijaka, relativno dugotrajan i prekrasna nijansa, ova boja kose čini na listu jedan od najboljih boja crvena kosa ikad.

10. Olia trajna farba za kosu Garnier U 'Šljiva':

Olia u Plum "je jedan od najtraženijih boja kose. To je na bazi ulja koji je odličan uređaj agent čini. Dakle, ako ste u potrazi za boju kose koja je bogata i luksuzna, ovo je za vas.

Probajte ove nježan i prekrasne nijanse ako si igra za lepršavo vatreni crveni frizuru. Molimo vas da podijelite svoje povratne informacije i stavove u komentarima ispod teksta.

load...