Briga za kosu

Na raspolaganju su 5 najboljih mašina za navijanje navoja

Na raspolaganju su 5 najboljih mašina za navijanje navoja

Ništa čini lice izgleda atraktivnije i polirani nego dobro njegovan obrva. Nastao u Indiji prije više od 6.000 godina, obrva threading je danas je u širokoj upotrebi tehnika širom svijeta. Uobičajena metoda uključuje u njemu je oblikovanje obrva koristeći dva niza od pamučnog konca. Pokupiti linije kose, pramenove čupamo kosu od čela, što stvara čistu i definisane linije obrva.

Iako postoje različite vrste tehnika koje se koriste za oblikovanje obrva, navoj se smatra najboljim među svim. Threading uklanja kosu od svoje korijene, pružajući dugotrajan efekt. Ova metoda se koristi za stvaranje visoko lukova i drugih željenih obrva oblika. Danas, ovaj tradicionalni način obrva threading je došao starosti sa dolaskom moderne opreme, dizajniran posebno za definiranje obrva.

5 najboljih obrva Threading Mašine:

Ovdje su top 5 obrva navoja strojevi dostupni na tržištu danas:

1. Braun FG 1100 Silk Epil Bikini Styler:

Braun Silk Epil bikini Stylerremoves neželjenih dlačica sa lica, obrve, bikini linija i drugih osjetljivih područja. Pakovanju dolazi sa trimera. Alati su upakovane u kartonsku kutiju. Alati uključuju AAA baterije, dva podrezivanje češljevi, dvije rezne glave, koji se nalaze unutar torbicu. Također sadrži 10 ljepota šablona u ambalažu koja će vam pomoći da odlučite stil. Voda dokaz trimer omogućava lako trim kosu bez bilo kakve iritacije. Postoje dva rezanja glave, jedan za standardne i druge za precizno podrezivanje. Rezanja glava velikom preciznošću može se koristiti za detaljnu stil i lako možete ga koristiti za obrve.

load...

Cijena: Rs. 1.630. Dostupan u Flipkart.

2. Philips NT9110 - 30 Nos, uha i obrva Trimmer:

Philips Nos, uha i obrva trimer dolazi sa snažnim mikro trimer, koja pruža visoku preciznost i brzo podrezivanje. Kao trimer dolazi sa uglom za dohvat ruke za orezivanje, nema šanse nestalih bilo neželjenih dlačica. Pakovanje sadrži dva obrva češljeve. Trimer sadrži i gumeni rukohvat za jednostavno košenje. Možete nositi trimera sa mokrim rukama, jer je trimer je vodootporan. Trimer također ima zaštitnu tehnologiju, kao i rezač dolazi sa ultra tankim folija za sigurnost. Ovo je kako bi se osiguralo da trimer dolazi u kontakt samo sa kosom, a ne kožu, sprečava povrede. Trimer zahtijeva AA baterije, koji treba napuniti prije podrezivanje.

load...

Cijena: Rs. 885. Dostupan u Amazonu.

3. Karmissie Lux Deluxe Threader Kit:

Karmissie je bio prvi brend uvesti na prirodan način uklanjanja neželjenih dlačica pomoću twisted teme. Ovo konca će Vam pomoći da lako održavati glatka i blistava koža kod kuće. U kompletu dolazi sa konca, osjećati manje losion, krede, bliže losion, nastavni DVD i 48 zamjena teme. Krede čini kosu vidljivi prije threading obrve. Osjećaj manje losion čini kožu utrnula da se smanji bol. Što bliže losion pomaže da se zatvore pore i umiruju kožu kada je threading završen. Konca uključuje čvrsto looped nit, koja klizi na koži za uklanjanje neželjenih dlaka iz korijena dok piling mrtvih stanica kože. Pamuk teme su neraskidiva i dobro se protežu. Konca takođe smanjuje grubosti i ponovni rast kose za do 4 sedmice. Mašina je jednostavan za korištenje-samo treba da gura, pritisnite, povucite i puštanje na slobodu.

Cijena: Rs. 3.520. Dostupan u Junglee.

4. Helix Tema Ease obrva Threading Kit:

Helix Thread Jednostavnost je inovativan alat koji se može koristiti i na salonu i kod kuće. Kit je efikasan u uklanjanju neželjenih dlačica iz korijena. Ostavlja kožu mekom, glatkom i može učiniti vaše lice izgledati egzotične. U kompletu dolazi sa plastičnim ručnim konca, kalem konca, tamno smeđe obrve u prahu, obrva gel, obrva češalj i torbom za nošenje. Konca uklanja najfinijih kose koji bi inače bili propustili. Pomaže u pažljivo oblikovanje i konturiranje obrve za oštrije i mlađi izgled. Ovaj komplet se može koristiti u tvoju lepotu režima za čist i bez dlačica kože. Početnici bi trebalo da koriste 13 - 15. Inča konca. Sa praksi, možete lako oblikovati obrve bez poteškoća ili pomoć. Uz česte upotrebe, usporava rast kose.

Cijena: Rs. 2.575. Dostupan u E Bay.

5. Rio Električni Threading:

Rio Electric Threading olakšava uklanjanje dlaka. Komplet sadrži konca, fiksiranje u prahu i pamuka. Ovo konca se može koristiti na gornjoj usni, obrve, brada i zalizaka. Napredni rotirajući proljeće pomaže u uklanjanju dlaka iz korijena. Konca može se koristiti u normalnim, preplanuo, osjetljive i bleda koža. Proces je siguran, prirodan, jednostavan i brz. Odgovor navoja kit pomaže u uklanjanju najfinije kosu od kože, koji depilacije i pincete ne može postići. Konca pruža dugotrajan efekt.

Cijena: eura. 29.99. Dostupan u Rio.beauty.co.uk.com.

Obliku obrva može učiniti ili slomiti način na koji gledate. Nije ni čudo da su ove opreme su vruće imovine za salone. Ali se mogu kupiti jedan za sebe? Zašto posjetiti salonu svaki put obrve treba malo čerupanje? Uradi sam u udobnosti svoga doma.

Da li ste ikada koristili ove opreme za obrve navoja kod kuće? Jeste li pronašli krajnji rezultat zadovoljavajući? Podijelite svoje iskustvo s nama u komentarima ispod teksta.

load...