Briga za kosu

Na raspolaganju su 10 najboljih boja za kosu

Na raspolaganju su 10 najboljih boja za kosu

Wella proizvodi kose su poznati diljem svijeta. Wella boje za kosu su dostupni u mnogim nijansama i stilova. Imaju odlične kvalitete i ne šteti kosu i vlasište.

Top 10 Wella Boja kose Proizvodi

1. Wella Kolestint Perfect Stalni:

Wella Kolestint Perfect Stalni je poznat po svojim intenzivnim i živih boja. Ovo sadrži sastojke koji su visoke kvalitete i jedinstven. Oni imaju paletu boja tako da odgovara svima - bujne plavuša, prirodne, smeđa, crvena i mješoviti nijanse. To vam daje potpunu slobodu da obojite i vijoriti svoju kreativnost i stil vaše kose. To daje odličan siva pokrivanje kose, jer ravnomjerno širi na koži glave. Wella Kolestint Perfect Stalni ne zahtijeva nikakve posebne brige iako daje dobre sjaj. Ova boja ostaje duže vrijeme na kosu, a to je najbolje kvalitete proizvoda na boju kose. Ovo također dolazi sa novim miris tehnologija koja pomaže da se riješi amonijaka mirisa.

load...

2. Wella Kolestint Boja kose:

Wella Kolestint krema za kosu Color je dostupan u mnogim nijansama, a dostupan je u obliku gel u kremi. Morate birati raznolikim bojama tako da odgovaraju vaš izgled. Ovo takođe izgleda vrlo prirodno, bogate i zračenja na kosu. Ovo dolazi sa Pre-Coloration tretman koji ima ekstrakt badema i pomaže kosi da upije boju. Wella Kolestint kose ima nekapljući formula i daje dugotrajne rezultate. Ovo je samo savršen za pokrivanje sijede kose i učiniti ih izgledati sjajno. Ovaj paket sadrži boju kose krema, programer, nakon tretmana boja intenzivnog sjaja.

3. Wella Boja Charm Stalni Liquid:

Ovaj asortiman je posebno formuliran za plavuša i crnka ljepote da im daju stilski boje. Ovo im pomaže da biste dobili odlične stilu kosu, kada se koristi sa šarmom aktiviranje lotion.This boju kose čini da kosa izgleda blistavo i daje dobru pokrivenost. To je posebno dizajniran za trajno boje kose i prosvetitelja. Wella Kolestint Boja kose je slobodan od amonijaka i ne štetno za vlasište. Ovo je jednostavan za primjenu i čak možete primijeniti ovaj sami kod kuće.

load...

4. Wella Boja Fresh:

Ovo Wella kose čini kosu izgledaju stilski i moderan. To pomaže da se dati sjaj i sjaj kose, zahvaljujući vitaminima uključeni u to. Kosa izgleda zdravo, jer ne sadrži amonijak ili peroksid. Kosu bojanje sa ovaj proizvod može čak biti učinjeno kod kuće vrlo lako. To je trajna boja kose koji dodaje odbijaju i daje hrani kosu.

5. Wella Illumina Boja:

Ovaj se kaže da je najveća inovacija u boji Wella je od 20 godina. Ova boja kose koju je dizajnirao Wella Professionals izgleda 100% prirodni i dodaje sjaj i sjaj. ILLUMINA COLOR pomaže u zaštiti zanoktice za zaštitu jasnoće. Ovo je poznato da daje trodimenzionalnu rezultate boju kose. Tehnika ovog kose dodaje više dubinu i dimenziju kosu da ih odmah zagladimo. Wella Kolestint Boja kose je pogodan za sve tipove kose. Luxe ulje sadrži arganovo ulje, bademovo ulje, jojoba ulje koje je korisno za zaštitu kose od oštećenja. Ovo takođe vlaži i jača kosu od korijena. Boju kose ima lagan ulje formula to ne znači da se osjećate težak kada se primjenjuje.

6. Wella Boja šarm Stalni Tekućina Boja kose:

Wella Boja Charm Stalni Liquid kose je pouzdan i dugotrajan. To daje odlične sive pokrivenost i pravi ton boje. Ovo također poboljšava prirodni pramenovi na kosi. Formula također pruža fade-otporan rezultate i svijetle boje.

7. Wella Boja Charm Demi-Stalni Haircolor:

Wella Boja Charm Demi-Stalni kose uklapa lako da pokrije sve sijede kose i dodaje skok na postojeće kose. Ovo dolazi u mnogim nijansama tako da odgovaraju svim modnim tonovima. To ne sadrži amonijak i PPD besplatan. To daje dugotrajne rezultate koji ne zahtijevaju redovnu dodir gore.

8. Ion Boja Brilliance Bleach Prašak za Salon profesionalci:

Ovo je najbolja boja kose za plavuša trendove. Ion Boja Brilliance Bleach prah za salon profesionalce smanjili tonske tehnike. Sadrži biljem i hidratantne sastojke za održavanje zdravlja vaše vlasište. Ovo djeluje kao uređaj i posvjetljenje kao dobro. To čini kosu svilenkasto mekom i daje odličan isticanje ili punu pokrivenost. Oni su bez prašine koji ne spaliti vlasište.

9. Wella Color Touch:

Wella boje na dodir je poznat za pružanje 3D efekt boje i sjaj kose.

Oni imaju mnogo nijansi koje možete izabrati plavuše i žive crvene. Boja kose je 100% čist i prirodno upaliti kosu.

10. WELLA Blondor Nježna Powder & Cream:

WELLA Blondor Nježna puder i krema ima najveći broj plavuša nijansi. Ova boja kose je superiorna i odličan, jer su dizajnirani od strane stručnost Wella.

BLONDOR Nježna krema ima kamilice koji je nježan na kosu i vlasište. To daje do 7 nivoa lifta i fleksibilan u svojim omjerima miješanja.

Nadam se da ste pronašli ovaj članak na boje Wella kosu informativno. Sada je tvoj red da odaberete pravu boju kose za kosu, tako dodajući ekstra sjaj na njega. Ostavljam te vrijedne komentar dijeljenje iskustava!

load...