Briga za kosu

Kako raditi kosu Ispravljanje kod kuće?

Kako raditi kosu Ispravljanje kod kuće?

Jednom davno, imao sam neposlušne gusta, kovrdžava, srednje dužine kose. Govorim vrstu kose koja me je rasplakala svaki dan, onaj koji je sati na stil, ukratko, prava noćna mora. A onda jednog lijepog dana, odlučio sam ići na makeover i dobio elegantan, lak za upravljanje kosu uvijek želim. Ali ono što slijedi nakon toga je mlitavo, suhe i oštećene niti da mrzim. Moja kosa je postao moj neprijatelj, i brzo sam shvatio da će prirodno sa kosom je bio jedini način da se ponovo dovesti svoju kosu u život. Dok je bilo potrebno neko vrijeme i trud i sam se vratio moju zdravu kosu.

Dakle, ako želite ravnu kosu, ali ne želim da uništavaju vaše brave sa jake kemikalije, samo slijedite ove savjete koje sam pratio i dobiti izvanredne elegantnim uvojcima s lakoćom!

Kako biste ispravili dlake Naravno:

Ove metode vam neće dati čudesan promjene, ali definitivno će učiniti vašu kosu 100% lakše i ravniji.

Banana i Papaya masku:

Uzmite nekoliko banane i pire zajedno sa papaja. Sada dodajte kašiku meda na to i primijeniti ga na kosu. Držite mješavinu na kosu dok ne bude potpuno suva. Kada je završeno, operite kosu, a zatim feniranje u silaznoj pokretu.

load...

Kokos krema i Lemon Maska:

Ova čuda radi za kosu. Samo ti rasturi kokos krema sa sokom od limuna i nanesite na kosu. Koristite prirodni šampon i čisti kosu da biste uklonili smjese. Nakon pranja, vaša kosa će izgledati mnogo ravniji.

Ravno Irons Galore:

Evo nekoliko savjeta o tome kako da ispravim kosu kod kuće sa ravnim željeza!

 • Kupiti stan željeza za dužinu kose i pobrinite se da je od keramike vrste - to će spaliti ruke drugačije. Volim Chi Ultra Chi 1 Inch Ceramic Flat Iron koji zaglađuje kosu i ploče su dizajnirane da povećaju sjaj kao dobro. A pobjednik!
 • Dobiti sebi razlikuje od prethodnog modela-up fen. To će vam pomoći smanjiti kovrče koje kompresijom kutikule. Moj omiljeni je Conair Comfort Touch Tourmaline Keramički Styling fen.
 • Koristite hranjive uređaj koji će ostaviti kosu nevjerojatno meka. Predlažem Powerbridge njegujući Kokosovo mlijeko regenerator. Pobrinite se da vaša pustite ga da radi najmanje dva minuta.
 • Uvijek koristite topline zaštitnik sprej prije feniranja ili stil sa pegla ili figaro koji će dodatno zaštititi vaše vlasi iz teret toplote Sunsilk Keratinology sprej je lako dostupan na tržištu.
 • Nanesite iznos dime-veličine Bumble i Bumble Frizerski Nevidljivi nafte Primer sve preko glave prije ravno peglanje!
 • Počnite od leđa i sekciji vaše kose, više dionica napravite, lakše ćete naći to ispraviti.
 • Nemojte pregrijati tablice, pokupiti temperatura mudro.
 • Kada je završeno, koristite serum da zadrži frizz dalje.

Stalni ispravljanje kose:

Stalni ispravljanje je težak i delikatan proces učiniti kod kuće; osoba koja je dovoljno samouvjeren i odlučan mogu upravljati ipak.

load...
 • Stalni ispravljanje radi hemijski, proizvod razbija veze između keratin molekula
 • Odabrati odgovarajući dom kit i slijedite upute dobro
 • Ako je neposlušnu teksture i dalje postoji, onda dalje stajling je potrebno
 • Ako koristite druge kemikalije na kosu, kao što su boja kose, biti vrlo oprezni. Da li test pramen i biti siguran kada se koristi kemikalija

Dakle, ovdje su naši vrhunski preporuke za postizanje ravne kose kod kuće. Javite nam ako ćeš biti povezano s bilo kojim od tih proizvoda ili pravna sredstva u svoj režim na našim komentarima okvir ispod.

load...