Briga za kosu

Kako odabrati pravi toner za istaknutu kosu?

Kako odabrati pravi toner za istaknutu kosu?

Zamislite ovo: Vi ste u salonu dobiti vaše kose istaknut. Čitate novine, a vi jedva pogledao u ogledalo da vidi šta se dešava. Frizera se radi, a vi potražite u horor. Oni ističe izgledaju toliko različit od preplanuli kosu si sanjao. U stvari, oni izgledaju kao da je neko pretvorio u zebra.

Dok bi gore situacija biti poznat svima koji su obojene kose u nekom trenutku, to obično ne dogodi da neki dame. Kako? Pa, oni koriste kose tonera za prikaz. Šta on radi? Čitajte i saznajte!

Ono što se dlake Toner Za Highlights?

Kosa Toner je rješenje koje pomaže osvježiti i pokrivaju se suši i neujednačen sheme boja kad se istakne ili niz kosu. Toner nije samo dobro za kosu, ali isto tako može održavati eleganciju vašeg naglašava. Ako ste beljene ili istaknuti svoju kosu, možda ćete želite biti sigurni da je vaš frizer koristi neke tonera na boji kose.

load...

Sta Toner Do?

Toner pomaže omekšati i spaja vaše pramenovima sa svojim redovnim kose, čineći pruge pojavljuju prirodnije i, u skladu sa svojim trenutnim kosu.

Toner vam pomaže da se postigne da savršen hlad dodavanjem novih tonova na prethodni prikaz.

Posebno je efikasan kada je potrebno promijeniti svoju bazu boju kose, ili želite da dodate neki prirodni sjaj vašoj kosi. Kada se mijenjaju boju od tamno do svjetlo ili su jednostavno u potrazi za dobiti višeslojne izgled, kosa tonera je najbolja opcija jer pomaže ton kose i ujednačava boju sve kroz Strand.

load...

Jednom kada izbeljivati ​​kosu, i to je istaknuto, obično nastaviti oprati kosu. Ovo je mjesto gdje toner dolazi u sliku; primijetit ćete da novu boju ste aplicirali je zarobljen od strane tonera i toner diše život u kosu.

Sasvim je vjerovatno da ćete dobiti savršenu nijansu želite iz prvog pokušaja. Kao toner pomaže novu boju uklopiti sa starim boje, nova boja izgleda prirodnije i besprijekorno stapa s postojećim hlad.

Ovo su neke od osnovnih razloga zašto biste trebali uzeti u obzir koristeći tonera za pramenovi kose.

Koristeći Toner:

  1. Kao što smo spomenuli, tonera ujednačuje boju kose i naglašava. Nakon što ste primijeniti novu boju kose, a ti isperite ga nanesite toner u dugim potezima. Pobrinite se da ga primijeniti ravnomjerno sve kroz Strand. Dok radite na svoju kosu, primijetit ćete kako toner ističe se sjaj vaše kose. Tonera također djeluje kao punilo, izjednačava kose i osigurava da se boja širi od vrhova do kraja.
  2. Toner pomaže sjaj i čini vaš naglašava izgledati podatnom. Pomaže uklopiti boju ravnomjerno. Kada se prijavite plavuša ili žuti nijansu boje, primijetit ćete da se ponekad korijen vaše dlake izgledaju sjajnije od krajevima. Ovo se obično događa kao kosa bliže skalp je u neposrednoj blizini izvora toplote; mozak.
  3. Toner se ponaša kao završni premaz za kosu. Ona dodaje sjaj i bogatstvo za kosu, što ga čini izgledaju jače i zatvara boju u tako da traje duže vrijeme.

Savjet:

Uvijek nose fotografiju stil koji želite dobiti. Time se osigurava da dobijete besprijekoran šišanje, a uzimajući savršen hlad od onih naglašava.

Dakle, reci nam o svom tehnike za bojenje kose. Ako ne koristite sušilo za toner za ističe, molimo vas da podijelite vaša iskustva sa kolegama čitaocima ovdje; ostavite komentar ispod.

load...