Briga za kosu

Dnevna nega kose Rutine - 5 jednostavnih svakodnevnih savjeta za praćenje

Dnevna nega kose Rutine - 5 jednostavnih svakodnevnih savjeta za praćenje

Kao i sve žene rade tamo, ja sam imao naporan život; žongliranja poslu i kod kuće. Svih putovanja i stres dodao na probleme. Sa toliko događa u životu, ko ima vremena da idu na fensi frizure? Zaboravite fancy, kosa mi je izgledala kao nered od trenutka kada sam ustao ujutro dok nisam otišla u krevet. Odlazak kod frizera je bio luksuz nisam mogla priuštiti.

Otrcanim odraz koji je zurio u mene iz ogledalo vrištala za pažnju. I jesam neka istraživanja i stvorio dnevnu rutinu za njegu kose koji su se pokazali veliki uspjeh. Sada, osećam ponosan na svoju sjajne brave i ne provode toliko vremena pokušavajući da mi je kosa zdrava i naočit. Nakon toga rutina nije nuklearna fizika i super jednostavno. Ja ću vas pustiti u moju dnevnu rutinu za njegu kose. Nadam se da će vam pomoći onoliko koliko mi je pomoglo.

Dnevni njegu kose Rutinska - 5 Simple Savjeti

1. Češljate In The Morning:

Iz očiglednog razloga za perete kosu drži to bez uplitanja. Ono što su mnogi od vas možda ne znate je da četkanje pomaže distribuirati prirodnih ulja ravnomjerno u cijeloj kosi. To daje kosi zdrav sjaj. Koristite mekanu-četkom za nježno oprati kosu. I ne rade žurno posao! Maziti kosu. Ako nemate vremena, češljate dok gledate TV, ali da to nježno. Snažan četkom mogu izgrebati vlasište i razbiti kosu. I ne prekoračiti četkanje. Biti umjeren.

load...

2. Pranje kose:

To je dilema za mnoge. Koliko često treba oprati kosu ovisi prvenstveno o tipu kose imate. Obično suha i gruba kosa zahtijeva pere svaki drugi ili treći dan; treba da se pere svaki dan u redu i masnu kosu; i normalnu kosu treba prati svaki drugi dan. Pokušajte eksperimentirati s rasporedom da vidite kako vaša kosa reagira. Moram da operem kosu svaka 2 do 3 dana i držim da ovaj raspored, bez obzira što se događa.

I koriste male kružnim pokretima kako izmasirati vlasište i stimulirati protok krvi. Kao što je moja kosa je suha, ja koristim hidratantni šampon. Fine i masnu kosu zahtijeva jasno šampona, dok je normalna kosa može prilagoditi gotovo bilo koje vrste šampona. Takođe koristim Hidratantni regenerator i nanesite ga od korijena do vrhova kako bi se osiguralo moja kosa izgleda mekana i sjajna nakon pranja.

3. Hair Styling proizvodi:

Upotreba proizvodi za oblikovanje kose ovisi o frizuru. Pokušajte da se ograniči korištenje tih proizvoda da biste izbegli oštećenja kose. Ako namjeravate sušiti kosu u stilu, budite sigurni da koristite zaštitu od toplote. Pokušati izbjeći koristeći oblikovanje kose proizvode najmanje jednom nedeljno da bi vaša kosa priliku da se oporavi od stresa podvrgavanja sve ove oštre proizvode! Manje je više kada je u pitanju oblikovanje kose proizvoda.

load...

4. Frizuru:

Bilo da volite razrađen frizuru ili nešto jednostavno, potrebno je da oblikujete kosu svaki dan. Pokušajte biti nježan dok rukovanja kosu i ne vući ili povuče nepotrebno. Koristite četku pažljivo oblikujete kosu i učiniti je naočit.

5. Daily Noć Njega kose Rutinska:

Prije nego što se povuče u krevet, provesti nekoliko minuta pred ogledalo i češljate lagano. To će se osloboditi od čvorova i zaplete koje su akumulirane tijekom dana. Nakon pranja, zavežite kosu u labavu rep za sprečavanje zaplete dok spavate. Ako imate kratku kosu, nemate razloga za brigu.

Mislim da je ovo svakodnevnu njegu prirodne kose rutinu jednostavno i lako slijediti. Ne provodim puno vremena na moju kosu. Iznad svega, ja ne gubim teško zarađeni novac na posjeti frizerski salon. Sada kada znate moju tajnu, i ti bi trebao probati i postanu zvezde vodilje sve oči sa svojim sjajna, zdrava i sjajna brave. Moja kosa je postala moja kruna s ovu rutinu. Javi mi ako i tvoje postane vaš kruna slave.

load...