Briga za kosu

5 najboljih kose Saveti za savijanje Kada koristite ravno gvožđe

5 najboljih kose Saveti za savijanje Kada koristite ravno gvožđe

Postavljanje je ravno i desno!

Pitajte bilo kog djevojka, koja je svoj omiljeni oblikovanje kose alat? Kosa Tong je ono što ćete dobiti čuti.

Kosa Tong, također poznat kao stan željeza ili pegla za kosu, je grijanje alat koji se koristi kako bi dobili željeni oblik kose. Ukoliko mislite, da ova divna djela je stvar modernog doba, vi ste u pravu.

Koncept ovog must-have za oblikovanje kose alat je razvijen u već 1800.. Dame onda previše bili mode svesti. U stvari, bili su mnogo više svjesni nego što vi ili ja možda danas. S vremenom, alat evoluirao u svakom pogledu. Danas ima najviše moderan izgled i izuzetno user-friendly. Ali čak i sa svim prednostima ovog alata, postoje neki problemi s kojima se suočavaju svakodnevni korisnici.

load...

Ako ste redovni korisnik je ravnanje kose kao ja, siguran sam da imate dana kad je ispravljanje baš nikad ne dolazi u pravu. Stavio sam tih dana pod 'loš dan za kosu' kategoriju. Međutim, ja sam u zadnje vrijeme shvatio da bi to moglo biti ili pogrešne tehnike ili pogrešan proizvod koji je odgovoran. Bez obzira na razlog, to je frustrirajuće da se loše rezultate.

Evo kako možete dobiti u pravu!

Ispravljanje Savjeti dok koristite Flat Iron

1. Get The Start Right

Nikada početi prije vašeg stana željeza je u potpunosti vruće. Uvijek vodite računa da je vaša kosa tong je na pravoj temperaturi. Logika tu je - stan željeza treba da radi svoj posao dobro samo kada je pravilno grije. Da to nije to, da ćete završiti sa loknama kosu nakon samo nekoliko sati.

load...

2. Očistite je da ga održava

Provjerite je li vaš stan željezo je čist i dobro održavan. Ovo je da se tretira kao i svaki drugi uređaj. Prašina uvijek sputava topline i utiče na rezultat negativno. Tako čisto i održavati ga dobro inače, nećete biti u mogućnosti da biste dobili ispravljanja pravo. Ako nije dobro očistiti, prašina, prljavština i masnoća će se držati kosu - što oštećenja kose lakše. Plus učinit će vašu kosu pramen zajedno. Takođe morate oprati kosu dobro.

3. Comb It Right

Četkom ili očešljaj dobro prije nego što počnete peglanje. A opet, ako je vaša kosa je vrlo kovrdžava, to je dobra ideja da se češlja između ispravljanje. Ovo pomaže dobiti oblik pravo i drži ga za duže.

4. Uvijek Start Unazad

Pobrinite se da počne sa potiljak i uvijek. Zatim polako, raditi na front. U idealnom slučaju, kosa u vašem ispred treba biti zadnja stvar koju treba se uspravi, a većina čak i profesionalci garantujem za ovaj ispravljanje kose savjet.

5. Jedan Inch u vrijeme

Svaki put kada podijeliti svoju kosu u različite sekcije ispraviti kosu, ići na jedan-inčni sekcije kose odjednom. Uzmite jednog inča sekcija i dobro peglam ga. Ne gube strpljenje. To je u redu da ide sporo - to će vam dati savršen i dugotrajne ravnu kosu.

Dakle, to su bili neki od najmanje govorio off i još najrelevantnije ispravljanje kose Savjeti za ljude koji vole ispravio kosu.

Koristite hidratantni šampon i regenerator za kosu ako koristite stan željeza svaki dan. Također savjetujemo vam da se odlučite za keramiku-lima pegla za kosu. To će smanjiti štetu, smanjiti kovrča i daju bolje rezultate. Uvijek koristite zaštitu od toplote prije nego što počnete ispravljanje.

Koji alat treba da bude prisutan u kosi ravnanje Kit?

Evo nekoliko savjeta kako slijediti pri kupovini ispravljanje kose kit:

1. Dlake Iron

Naravno, najvažniji alat za razmatranje u ispravljanje kose komplet je kosa željeza! Dok je u potrazi za kosu pegla, odaberite onaj koji je najbolji na tržištu. Nije bitno ako idete za skupe jedan. Najvažnija karakteristika koje morate tražiti je kontrola temperature. Ako ne možete kontrolirati temperaturu, možete lako oblikovati kosu ravno ili može steći bilo koji drugi izgled koji želite.

2. Klipovi Za Sekcioniranje

Uvek je lakše ispraviti kosu u rubrikama, jer će to posuditi volumen kose. Neposlušnu kosu ima veći volumen od ravne kose. Ali, ako se proces ispravljanje pravilno slijedi, onda možete imati lijepo neravnom finiš svom stilu. Uvijek ići za različite snimke i da ih je dio svog kompleta.

3. Četka za kosu

Još jedna komponenta koja je neophodna u kosi ispravljanje komplet je pravo četka za kosu. Nema posebno četka za ispravljanje kose, ali je pravi izbor četkica je važan faktor. Postoji nekoliko četke za izabrati iz onih dostupnih na tržištu. Na okruglom četkom metal core je jedan od najboljih četke za kosu. To će vam pomoći da raspetljati te kovrče. Četka s mekim vlaknima je potrebno. To će pomoći ispraviti se kose kao idete spuštanjem željezo kako bi dobili pravo bend.

4. Sušilo za kosu

A sušilo za kosu je djevojka najbolji prijatelj. To će dati kosi stalnu bazu za izmirenje kada se koristi za ispravljanje kose gel ili losion sa željeza. Je sušilo za kosu će vašu kosu učiniti za skakanje. To će također pomoći ohladiti kosu u vrijeme korištenja tople željeza za ispravljanje kose.

5. Stan Rollers

Stan valjci dolaze u različitim sorti. Najbolji je onaj koji ima različite funkcije, koja se također lako raspetljati kosu. Valjci mogu doći sa različitim prilozima. Možete koristiti valjci za sticanje različitih stilova. Postoji raznih proizvođača koji prodaju različito cijeni, jednostavan za korištenje valjci. Izbor je na vama. Odabrati jedan prema vašim potrebama. Možete probati različite frizure uz ispravljanje kose uz prisustvo tih stvari u kosi ispravljanje komplet.

Ovo su neke od glavnih komponenti koje morate tražiti prilikom kupovine na ispravljanje kose komplet. Postoji mnogo izbora dostupni na tržištu. Ne ustručavajte se da malo istraživanja prije nego što troše svoj novac. Mnogo drugih će obećati da ti dam ravnu kosu u roku od nekoliko minuta. Ali, ne idi za ime. Uvek daju značaj svoje prioritete. Ovih plemenitih komada u našem kompletu pomoć za poboljšanje naše ljepote u velikoj mjeri. No, važno je znati kako zadržati svoju kosu sigurno i zvuka. Najbolji stil koji vam može dati svoju kosu je uzimajući dobro pobrinuti za to. Ne samo da prate trend. Idi za svoj stil!

Držite ove jednostavne savete na umu sljedeći put ispraviti kosu. Dijele više savjeta za ispravljanje kose, ako ih ima. Ili pisati u nama u komentarima ispod da javite nam ako vam se sviđa ovaj post.

load...